Waggelmeeting (NL)

Camping de Koekoek Tienhoven a/d Lek Lekdijk 47, Tienhoven a/d Lek

Internationale Citroën meeting georganiseerd door Citroën Club Nederland.

Vintage (onderdelenmarkt) (BE)

De Herthoeve Hoekeinde 28, Merksplas

Erg gezellige, relatief kleine, onderdelenbeurs bij onze Zuiderburen in Merksplas. Zowel nieuwe als gebruikte onderdelen worden hier aangeboden. De beurs is in en om een zalencentrum. Voor meer informatie en het laatste nieuws volg dit evenement op Facebook (https://www.facebook.com/groups/188100104870096/?ref=bookmarks).

A-type markt Liempde (voorheen Gemert) (NL)

Liempde L'Union Heidezoom 2, Liempde

Start van 'het' seizoen. Gezellige onderdelenmarkt voor met name 2cv onderdelen (nieuw en gebruikt). De onderdelenmarkt waar 2cv rijders elkaar na een 'lange' winter weer ontmoeten en bijpraten. Echt een aanrader voor de doe-het-zelf sleutelaar, maar ook voor iemand die graag een gezellige dag wil hebben samen met andere hobbyisten.

Voorjaarstreffen 2cv club Winschoten (NL)

camping Roelage Ter Apel Ruiten A Kanaal West V2a, Ter Apel (Gr)

Kleine, maar oer-gezellige meeting in het Noorden van Nederland in een mooie omgeving en op een gezellige en zeer kindvriendelijke camping.

Pinkstertreffen (DE)

Pinkstertreffen CCRR Am Marienplatz, Bocholt-Mussum

Goed bezochte meeting in het Pinksterweekend in Duitsland. Voorheen Pinkstermeeting Xanten. Op de meeting is o.a. kampvuur, elke ochtend verse broodjes, speelplaats voor kinderen, vaste sanitaire voorzieningen, onderdelenmarkt, bier van de tap en „Het Wijnterras“

Citroën jongeren meeting

Camping Koopskoeienpad Eexterveen Dorpsstraat 88, Eexerveen, Drenthe

Meeting georganiseerd 'door jongeren, voor jongeren'. Adviesleeftijd 16 t/m 30 jaar, maar iedereen is welkom. Met o.a. neon themafeest, brakke ochtend ontbijt, puzzeltocht en nog meer.

GEANNULEERD (zie details) 2pk/A-type Meeting Zolder (B)

Heusden-Zolder (B) Kanaalweg (ter hoogte van nummer 80), Heusden-Zolder

Gezellige meeting in België georganiseerd door Geert en Hilde. Het volgende bericht komt van Geert en Hilde: 15 jaar geleden zijn we gestart met het houden van onze 1ste '2PK A-type meeting' te Zolder (Belgie) Een samenkomst met (vooral) 2PK en andere A-types maar ook andere modellen (Citroën) waren zeker welkom. Het was meteen een schot in de roos waardoor ...

Lindetreffen Oldeholtpade GEANNULEERD ivm wateroverlast

Lindetreffen Hoofdweg 169B, Oldeholtpade

Meeting georganiseerd door een zeer enthousiaste groep Citroën liefhebbers. Deze meeting is ieder jaar het 4e weekend van juni. Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie.