Snertrit 2cv Club Winschoten

De jaarlijkse 'snertrit' van 2cv club Winschoten. De start is dit jaar vanaf Udema's Molen, Ganzedijk 71, 9684 EP Finsterwolde. De ontvangst is met koffie en koek. Rond 14.00 uur is het vertrek. Na een leuke rit door het Groninger land en een tussenstop wordt er snert gegeten in Siddeburen. Daar zal ook de tijd zijn om bij te praten ...

CitroExpo (vervanger CitroMobile)

CitroExpo Gorinchem Franklinweg 2, Gorinchem

In 2020 de opvolger van het al jaren bekende CitroMobile. De organisatoren van dit nieuwe Citroën evenement beloven een 'uitgebreide markt met voor elke Citroënnist wat wils'. Met als 'nieuwe' locatie de evenementenhal in Gorinchem met een vloeroppervlak van 15.000m2.

2PK meeting Zolder (B)

kanaalweg 80, heusden-zolder Kanaalweg 80, Heusden-Zolder

Gezellige meeting bij onze Zuiderburen. Voor meer info zie de flyer.

Flämisches Weinhaus Treffen

Flaams Wijnhuistreffen Bergstraße 8, Wintrich

Vlaams Wijnhuis Treffen, in 2020 reeds voor de 10e keer! Meeting voor oude en jonge Citroëns in Wintrich aan de Moezel (D). Voor meer informatie zie de flyer  of www.flaemischesweinhaustreffen.be.  

Huppelmeeting (BE)

Huppelmeeting 2cv Club Huppel (B) Zavelstraat 58, Wetteren

Typisch Belgische meeting, gemoedelijk, zeer vriendelijke mensen en 'niets moet, maar ....'.  

GEANNULEERD Vintage (onderdelenmarkt) (BE)

De Herthoeve Hoekeinde 28, Merksplas

In verband met Covid-19 is dit evenement GEANNULEERD. Erg gezellige, relatief kleine, onderdelenbeurs bij onze Zuiderburen in Merksplas. Zowel nieuwe als gebruikte onderdelen worden hier aangeboden. De beurs is in en om een zalencentrum. Voor meer informatie en het laatste nieuws volg dit evenement op Facebook (https://www.facebook.com/groups/188100104870096/?ref=bookmarks).

Waggelmeeting (NL)

Camping de Koekoek Tienhoven a/d Lek Lekdijk 47, Tienhoven a/d Lek

Internationale Citroën meeting georganiseerd door Citroën Club Nederland.

A-type markt Liempde (voorheen Gemert) (NL)

Liempde L'Union Heidezoom 2, Liempde

LET OP: NIEUWE LOCATIE!! Start van 'het' seizoen. Gezellige onderdelenmarkt voor met name 2cv onderdelen (nieuw en gebruikt). De onderdelenmarkt waar 2cv rijders elkaar na een 'lange' winter weer ontmoeten en bijpraten. Echt een aanrader voor de doe-het-zelf sleutelaar, maar ook voor iemand die graag een gezellige dag wil hebben samen met andere hobbyisten.

Voorjaarsmeeting 2cv club Winschoten (NL)

camping Roelage Ter Apel Ruiten A Kanaal West V2a, Ter Apel (Gr)

Kleine, maar oer-gezellige meeting in het Noorden van Nederland in een mooie omgeving en op een gezellige en zeer kindvriendelijke camping.