Voorjaarstreffen 2cv club Winschoten (NL)

camping Roelage Ter Apel Ruiten A Kanaal West V2a, Ter Apel (Gr)

Kleine, maar oer-gezellige meeting in het Noorden van Nederland in een mooie omgeving en op een gezellige en zeer kindvriendelijke camping.

Pinkstertreffen (DE)

Pinkstertreffen CCRR Am Marienplatz, Bocholt-Mussum

Goed bezochte meeting in het Pinksterweekend in Duitsland. Voorheen Pinkstermeeting Xanten. Op de meeting is o.a. kampvuur, elke ochtend verse broodjes, speelplaats voor kinderen, vaste sanitaire voorzieningen, onderdelenmarkt, bier van de tap en „Het Wijnterras“

Citroën jongeren meeting

Camping Koopskoeienpad Eexterveen Dorpsstraat 88, Eexerveen, Drenthe

Meeting georganiseerd 'door jongeren, voor jongeren'. Adviesleeftijd 16 t/m 30 jaar, maar iedereen is welkom. Met o.a. neon themafeest, brakke ochtend ontbijt, puzzeltocht en nog meer.

GEANNULEERD (zie details) 2pk/A-type Meeting Zolder (B)

Heusden-Zolder (B) Kanaalweg (ter hoogte van nummer 80), Heusden-Zolder

Gezellige meeting in België georganiseerd door Geert en Hilde. Het volgende bericht komt van Geert en Hilde: 15 jaar geleden zijn we gestart met het houden van onze 1ste '2PK A-type meeting' te Zolder (Belgie) Een samenkomst met (vooral) 2PK en andere A-types maar ook andere modellen (Citroën) waren zeker welkom. Het was meteen een schot in de roos waardoor ...

Lindetreffen Oldeholtpade (Frl)

Lindetreffen Hoofdweg 169B, Oldeholtpade

Meeting georganiseerd door een zeer enthousiaste groep Citroën liefhebbers. Deze meeting is ieder jaar het 4e weekend van juni. Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie.

Kindermeeting (NL)

Rijksweg 41 Uffelte Rijksweg 41, Uffelte, Drenthe

Zoals de naam al zegt, een geweldige meeting voor kinderen! (Bijna) de hele dag activiteiten en vermaak voor kinderen.